KONTAKT & OM OS

Husstandsomdelt.dk’s formål er oplysning og vejledning

Husstandsomdelt er et orienteringssite der til daglig hører hjemme i mediabureauet m/SIX der er en del af GroupM. Vi samarbejder med ledende dataleverandørerører for at leverer den mest præcise eksekvering indenfor Direct Media for BtB og BtC markederne.

Direct Media er intelligent reklame, der drives af dataindsigter. Det vores opgave at give de bedste forudsætninger for at operere i Direct Media og vi arbejder både ud fra standardiserede husstandsklassifikationer, virksomhedsprofiler samt andre modeller og ud fra kundetilpassede segmenteringer, predikative og semantiske modeller.

Med mere end 10 års erfaring i hvad der “virker” og “ikke virker”, leverer vi også rådgivning i direct kommunikation. Efterhånden som reklamebureauerne bliver digitale smitter det negativt af på kompetencen i Direct Media og responskommunikation. Den bliver mindre og mindre og vi får efterhånden mange forespørgsler på hvordan man opsætter god responskommunikation. Det er vi glade for dels fordi 80% af responsen er reklamebudskabet og indholdet og dels fordi vi har succes med vores rådgivning.

Kontakt os uanset om du blot er nysgerrig eller har et specifikt spørgsmål.


Husstandsomdelt.dk
Antonigade 2, 2 sal
DK-1106 København K
Att: Claus Holm


Mobile: +45 31 34 50 78
Email: claus.holm@msix.dk


A GroupM Company
Følg os på LinkedIn