Cookie regler

Oversigt:

Ejer oplysninger

Hvad er en Cookie?

Hvordan fjerner man sine cookies?

Hvorfor bruger vi cookies på vores website?

Brugen af personoplysninger

Ejeroplysninger

Mediabroker A/S

Pilestræde 12K 3. sal

DK-1112 og København K

Telefon: +45 70 21 44 80

Email: info@mediabroker.dk

Hjemmeside: Mediabroker.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille data-/tekstfil, der gemmes fra det site du besøger og ned på den enhed du benytter til at tilgå internettet. Det vil altså sige, at der efterlades et digitalt spor, som afslører hvor du har været når du surfer på nettet. Der gemmes ingen personlige oplysninger og cookies kan ikke indeholde virus.

Cookies har mange forskellige funktioner, og indstillinger, og bruges blandt andet til at huske brugerpræferencer, valg af hjemmesidens sprog, mv. De kan også indeholde mange andre informationer, som f.eks. hvilke sider du har besøgt, hvordan du bruger siden, eller eventuelle varer der er blevet lagt i en indkøbskurv. Uden cookies måtte vi altså undvære mange fordele, og husk at du altid kan fjerne eller blokere cookies.

Hvordan fjerner man sine cookies?

Hvordan man fjerner sine cookies afhænger af, hvilken browser eller enhed der benyttes.

Herunder kan du finde vejledninger til at slette eller blokere cookies i din browser.

Hvorfor bruger vi cookies på vores hjemmeside?

Mediabroker A/S bruger cookies til at indsamle data og statistik, for at forbedre brugervenligheden og samtidigt øge relevansen ved evt. markedsføring/annoncering. Data bruges f.eks. til at undersøge hvordan vores besøgende finder vejen frem til informationer på hjemmesiden; om brugerne bevæger sig fra forsiden til undersiderne, eller om de kommer direkte ind på en underside fra en søgemaskine eller et eksternt link. Det kan også være en funktionalitet, så vi husker de indstillinger du har foretaget på vores side, eller måling af trafik for at se hvor mange der besøger vores side og hvordan de bruger den. Data kan også bruges til optimering og målretning af annoncering, for at eksponere de annoncer vi vurderer er de mest relevante samt hyppigheden for hvor ofte den samme annonce eksponeres.

Når du har besøgt Mediabroker.dk, får vi derfor informationer om de sider du har kigget på, tidspunkt på døgnet, hvilken browser du benytter, din IP-adresse, mv. Bemærk at det udelukkende er Mediabroker A/S og vores databehandler, der får adgang til de data nævnt ovenfor.

Der anvendes cookies fra en af følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

WordPress

Der skal bruges cookies for at registrerede brugere kan logge på, eller for besøgende der skriver en kommentar på siden, såfremt hjemmesiden er sat op til dette.

Google Analytics

Der benyttes cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Data indsamles løbende og anonymt. Disse cookies benyttes til at undersøge hvordan du bruger Mediabroker.dk.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookien hedder “_ga” og indeholder en tilfældig ID-kode, som bruges til at genkende din browser, når du læser en side. Cookien anvendes kun til analyse og sletter sig selv efter noget tid. Der benyttes 2 typer af cookes: session-cookies og en permanent cookie, der dog sletter sig selv efter en periode.

Læs mere om privatlivspolitik fra Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Integration af sociale medier

Herunder Facebook, Instagram, Vimeo, YouTube og andre sociale medier.

For at vi kan integrere sociale medier på siden benytter vi ”sharing-cookies” eller delings-cookie, som udbydes af mediet selv. Læs venligst privatlivspolitik hos det respektive medie for at se hvordan de håndterer dine personlige data.

Mediabroker A/S er ikke ansvarlig for eventuelle hjemmesider der linkes til eksternt.

Hvor kan jeg få mere at vide om cookies?

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mediabroker A/S, skal du rette henvendelse på info@mediabroker.dk eller telefon +45 70 21 44 80. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
[/av_textblock]

[/av_one_full]