ConzoomConzoom digitalNyesteOptimering

16 millioner cookies understøtter print

Intelligente husstandsomdelinger benytter Conzoom til segmentering og optimering. Klassifikationen er en statistisk spejling af danske husstande, der understøtter klynger helt ned til 5 husstande. Det er altså et knivskarpt optimerings og segmenteringsværktøj

De færreste ved dog at Conzoom har en digital tvilling og selvom det er en gammel nyhed er den værd at nævne igen. 16 millioner aktive cookies samler information om danske forbrugeres adfærd spejlet i conzoom klassifikationen. Perspektiverne er intet mindre end vildt interessante, fordi det er det eneste værktøj, der bygger direkte bro mellem digitale programbaserede strategier og hustandsomdelte.

Når det gælder husstandsomdelinger som udgangspunkt, ligner det en åbning mod reklamer nej tak. Nej tak andelen i Danmark har indtil primo 2016 været stigende, men er dog stagneret over året til en halvårlig vækst% på under 1%. Alligevel er der ca. 50% af de Danske husstande, der er udenfor rækkevidde. Nogle kan nås via permissionvejen, hvilket maximalt kan være 20% via 3. partsudbydere, f.eks. FK, andre kan ganske enkelt ikke nås, medmindre det bliver digitalt. I stedet for at tale to sprog “programmatic” og “conzoom” tales der nu et fælles “conzoom®digital”

conzoom®digital from Mediabroker on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *